Palokunta sammutti palavia Bajamajoja Oulussa: ”Ei löytynyt kakalta ketään”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos sai keskiviikkona hälytyksen odottamattomasta tilanteesta. Kaksi bajamajaa eli ulkokäymälää oli liekeissä Jäälissä liikuntakentään lähellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen noin kello 16:36.

Bajamajojen lisäksi palamaan syttyi myös viereisellä vaihtolavalla ollut noin 20 neliömetrin kokoinen pukukoppi. Pelastuslaitos tiedotti saaneensa palon pikaisesti hallintaan ja sammuksiin. Välikohtauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Palon syttymissyy ei ole tiedossa, ja poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Päivystävä palomestari Vesa Ek kertoi myöhemmin MTV Uutisille bajamajojen muuttuneen palossa käyttökelvottomaksi. Molemmat käymälät olivat sammutushetkellä tyhjiä.

– Ei löytynyt kakalta ketään, Ek totesi.