Sointu Borg täytti 30 vuotta – somekuva ihastuttaa: ”Jos löydätte meikäläisen pataässästä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar, realitytähti ja yrittäjä Sointu Borg tuli suomalaisille tutuksi Diili-ohjelman sanavalmiina ja räväkkänä voittajana. Palkittu puhuja ja nykyisin myös somevaikuttaja täytti eilen torstaina 30 vuotta. Sointu juhlii vasta tänään, mutta jo eilen hän poseerasi sosiaalisessa mediassa kukkien kera.

– Meikäläinen on tänään 30!!! Kelatkaa, Dirty Thirty! Huomenna vedetään isosti. Aattelin vetästä kolmen päivän discon. Jos löydätte meikäläisen pataässästä sunnuntaina, lähettäkää taksilla kotio nukkumaan. Ei hitto. Kai mää oon nyt si aikunen. En silti aio lopettaa riehumista. KIITOS onnitteluista! Olen otettu, Sointu Borg kirjoitti kuvansa yhteydessä ja totesi olevansa nyt hyvässä iässä.

Taannoin Sointu osallistui Creator Awards -tapahtumaan upeassa hopeanhohtoisessa iltapuvussa, joka ei taatusti jäänyt gaalayleisöltä huomaamatta. Silloinkin oli aihetta juhlaan, joten Borg totesi, että ”pari näkäräistä voisi tänään vetäistä”.