Juhannusvauvan synnyttänyt Krista Kosonen: ”Voi tätä rakkauden määrää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Krista Kosonen ja ohjaaja Antti J. Jokinen ovat saaneet perheenlisäystä juhannuksensa. Poikavauva on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Vanhemmat ovat kertoneet vauvan syntymisestä Instagramissa.

– Voi tätä rakkauden määrää, Kosonen sanoittaa vauvaan liittyviä tuntemuksia.

Valokuvassa näkyy vauvan pieni käsi. Pienokaisella on ollut hienot hiukset syntyessään. Jokinen julkaisi lapsukaisesta jalkapohjan kuvan ja kirjoitti kuvaan: ”Baby boy. Rakas kaveri syntyi Juhannuksena. Rock!”. Kosonen on ollut naimisissa Antti J. Jokisen kanssa vuodesta 2018.

Vauvan isosisko, Selma, menee syksyllä ensimmäiselle luokalle. Kosonen ja Jokinen on tunnettuja suomalaisesta elokuvamaailmasta. Jokisella on entuudestaan vuonna 1997 syntynyt poika huippumalli Niina Kurkisen kanssa.