Ysäri-radiokanava lopetti – tilalle pelkkiä hittejä soittava radiokanava

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa aloittaa uusi hitteihin ja musiikkitrendeihin keskittyvä radiokanava TOP51. Samalla 1990-luvun musiikkiin erikoistunut Ysäri lopettaa nykyisessä muodossaan.

Vuonna 2020 toimintansa aloittanut Ysäri katoaa radioaalloilta ja jatkaa toimintaansa verkossa toimivassa RadioPlay-palvelussa. Tilalle ilmestyy Bauer Median lanseeraama uusi hittimusiikkiin keskittyvä TOP51-radiokanava. Sen sisältö koostuu kaikkien suomalaisten radiokanavien 51 suotituimmasta kappaleesta.

TOP51:n kappaleet eivät tiedotteen mukaan edusta mitään tiettyä musiikkigenreä tai aikakautta, vaan kanava muokkautuu trendien ja markkinan mukaan. Musiikkilista päivittyy kolmen viikon välein. 1. heinäkuuta aloittavalla kanava ei ainakaan alkuun sisällä ollenkaan juonenttua sisältöä.

– Bauer Media tuo suomalaiseen radiokenttään kanavan, jota kuuntelemalla tietää kaiken olennaisen tämän hetken suosituimmasta musiikista. Mielenkiinnolla odotamme, miten kanava otetaan vastaan, Bauer Median ohjelmajohtaja Osku Nurmi kertoo tiedotteessa.