Mariah Careyn vartalo pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mariah Careyn All I Want for Christmas is You on jo kahden vuosikymmenen ajan lukeutunut suurimpiin jouluhitteihin. Kappaleen suosiolle ei näy loppua, sillä se nousi taas tänä vuonna listaykköseksi Billboardin Hot 100 -listalla.

Nyt Mariah Carey on tarjonnut sosiaalisen median seuraajilleen näyttävää materiaalia, sillä hänet nähdään poseeraamassa BET Awards -gaalaillan asussaan. Musta iltapuku on varustettu melko näyttävällä kaula-aukolla, joka varmasti huomattiin gaalajuhlissa.

All I Want for Christmas is You nousi Hot 100 -listan ensimmäiselle sijalle myös kolmeksi viikoksi joulukuussa 2019 ja kahdeksi viikoksi joulukuussa 2020. Careyn jouluinen kappale julkaistiin alun perin vuonna 1994. Kyseessä ei ole ainoa jouluaiheinen hitti Billboardian Hot 100 -listalla. Toiselle sijalle nousi Brenda Leen Rockin’ Around the Christmas Tree ja yhdeksännelle sijalle puolestaan Whamin Last Christmas.