Takapuoli paljaana kävellyt nainen poliisille: ”Käärme söi alushousuni”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskukseen tehtiin useita ilmoituksia tavallisena torstai-iltana keskellä tietä kävelleestä naisesta Yhdysvaltojen Philadelphian lähistöllä. Naisella ei ollut housuja jalassa – tai mitään muutakaan. Keskellä tietä vaeltanut nainen oli alaston vyötäröstä alaspäin.

Poliisi meni paikalle tarkastamaan asiaa. Tieltä tavattiin 35-vuotias Gloria Harpelin -niminen nainen, joka oli ilmeisen sekavassa mielentilassa. Naisen epäillään käyttäneen huumausaineita. Poliisi kysyi syytä alastomuudelle. Vastaus ei ollut tavallisimmasta päästä, The Smoking Gun uutisoi.

Harpel kertoi panneensa alushousut sadevesiviemäriin. Hän kuitenkin muutti lausuntoaan nopeasti ja kertoi käärmeen syöneen hänen housunsa. Harpelin kerrottiin hikoilleen ylenpalttisesti ja käyttäytyneen sekavasti. Hänet vietiin putkaan sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta, häiriökäyttäytymisestä sekä esiintymisestä julkisella paikalla päihtyneenä.