Katri Haapanen biksuissa laiturilla: ”Tietäjät tietävät”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Katri Sorsa oli viihdelehtien sivuilta tuttu kohukaunotar, kunnes hän rauhoitti menoaan ja nimeksi vaihtui Katri Haapanen. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän opiskeli Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi. Viime aikoina hänen somesuosionsa on ollut noususuunnassa.

Tällä kertaa Katri nähdään poseeraamassa miesystävänsä kanssa laiturilla erikoisessa kuvassa. Haapanen itse istuu kuvassa biksut yllään laiturilla koivuseppele päässään, mutta hänen kumppaninsa Sasu seisoo rantavedessä. Hellyttävän kuvapäivityksensä yhteydessä Katri kirjoittaa kryptisesti, mutta osalle seuraajista avautuvalla tavalla.

– I wolf you… but I didn’t poison you. Tietäjät tietävät mikä sarja.. Meidän yksi lemppari. Kun kaikki sanoivat yli kymmenen vuotta sitten, että olet vain laastari, he olivat oikeassa. Olet ollut laastarini jokaiseen kipuuni. Kiitos @sasu_haapanen ole vielä laastarini koko elämäni ajan. ”I wolf you” #kihlajaispäivä oli eilen.. unohdin.. kuten aina, Katri kirjoittaa.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.