Ismo Leikola kohtasi hevilegendan Tuskassa – hehkuttivat toisiaan myöhemmin somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestettiin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Tuska-festivaali, jossa esiintyi muun muassa tanskalainen heavy metalin klassikkonimi Mercyful Fate. Yhtyettä oli seuraamassa muun muassa kansainvälisesti tunnettu suomalaiskoomikko Ismo Leikola.

Ismo Leikola pääsi Tuskassa myös tapamaan henkilökohtaisesti Mercyful Faten nokkamiehen King Diamondin. Koomikko jakoi myöhemmin Facebookissa yhteiskuvan hevilegendan kanssa.

– Suomeen tuleminen ei olisi mitään ilman heavy metalia. Kiitos King Diamondille, Mercyful Fatelle ja Tuska Festivalille, Leikola kirjoitti.

– Oli mahtavaa tavata sinut! Kuten kirjoitin viestissäni: Olet tervetullut vierailemaan kotonani! Pysy hevinä, King Diamond vastasi kuvan kommenteissa.

Myös King Diamondin vaimo Livia Zita hehkutti Leikolaa ja tämän ystäviä ja kiitteli kutsun vastaanottamisesta. Mercyful Fate esiintyi Tuskassa lauantain pääesiintyjänä. Vuonna 1981 perustettu yhtye vetäytyi määrittelemättömälle tauolle vuonna 1999, mutta yhtye teki taannoin paluun ja valmistelee parhaillaan tuoreinta albumiaan.

 

https://www.facebook.com/ISMOcomedy/posts/pfbid02HMFCsJEs2uYsV4p9ng2RNSfnABCC7h3ZpmGNxXoqoPb5enLUBf8Y2zUsC5vaWw6hl