OnlyFans laiton Thaimaassa – Katie Pricea uhkaa jopa vuosien vankeustuomio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price ja hänen kihlattunsa Carl Woods ovat ottaneet riskin rikkoessaan Thaimaan lakeja liittyen pornografisen sisällön julkaisemiseen. Kaksikko on julkaissut materiaalia heidän omille OnlyFans-tileilleen.

Säädyttömän sisällön julkaisemisesta verkossa Thaimaassa voidaan tuomita enintään viideksi vuodeksi vankeuteen tai 2.700 euron sakkoihin. Katie Price julkaisi keimailevia auringonpalvontakuvia, kun taas Carl Woods esitteli vartaloaan ilkosen alasti.

OnlyFans on luokiteltu Thaimaassa sopimattomaksi ja kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen havaittuaan yhteiskunnan rauhaa häiritsevän materiaalin julkaisemista, The Sun uutisoi.

Katie Price ja Carl Woods lensivät Thaimaahan viime viikolla pian sen jälkeen, kun malli vältti vankilatuomion rikottuaan lähestymiskieltoa ex-miehensä uutta vaimoa kohtaan. Tammikuussa OnlyFansiin liittynyt Price on kertonut, että haluaa esimerkillään voimaannuttaa naisia paljastelevien kuvien avulla. Hän sanoi: ”Minun vartaloni, minun säännöt.”