Essi Unkuri palvoi aurinkoa – tästä uimarannasta harva on edes kuullut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2022 Essi Unkuri on viettänyt vauhdikasta missivuotta koronakriisistä huolimatta. Viime viikkoina pandemiaan liittyvien rajoitusten jo väistyttyä Unkuri on ehtinyt suunnata jo lomailemaan ulkomaille. Taannoin hän nimittäin nautiskeli reissusta esimerkiksi Sveitsissä, mutta nyt kohde on ollut merkittävästi harvinaisempi.

Essi on nimittäin suunnannut perheensä kanssa nautiskelemaan auringosta ja poikkeuksellisen upeasta hiekkarannasta Vaasan pohjoispuolella Uudessakaarlepyyssä sijaitsevaan Storsandiin, josta harvat suomalaiset ovat koskaan edes kuulleet. Nämä Unkurin lapsuuden maisemat lukeutuvat maamme kauneimpiin rantamaisemiin, mutta suojeltu ranta on jäänyt yleisessä tunnettuudessa Yyterin ja Kalajoen jalkoihin.