Bea Toivonen kuumassa biksukuvassa – vähemmästäkin lomakuume nousee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen ei ole viime vuosina juuri paistatellut pintajulkisuudessa, mutta tänä syksynä hän on ollut ajakohtainen osallistuttuaan Selviytyjät-ohjelmaan Karibialla. Pian ohjelmasta putoamisensa jälkeen hän esitteli jo upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Toivonen on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa upean lomakuvan, jossa hän makoilee matalassa kahluualtaassa ja palvoo aurinkoa. Bea kertoo kaivaavansa kuvan allasta, mutta ei liene ainoa, joka kaipaa tuollaisiin maisemiin. Varsinkin viikonlopun sateiden aikana.

Taannoin Bea kertoi Selviytyjät-ohjelmasta putoamisen harmittaneen kovasti, mutta nauttineensa kovasti suihkusta ja sängystä viikkokausien rannalla asumisen jälkeen. Bea Toivosen äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on taas rallikuski Harri Toivonen.