Mies hyökkäsi poliisin kimppuun – aseena nakkisämpylä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaista miestä odottaa syyte törkeästä pahoinpitelystä, koska hän löi poliisia hot dogilla. Yhdysvaltalainen 47-vuotias mies myi nakkisämpylöitä St. Petersburgin keskustassa, kun poliisit tulivat paikalle lukuisten valitusten vuoksi. Mies rikkoi kaupungin määräyksiä myyntipaikan suhteen.

Stoll kuitenkin jätti varoitukset huomioimatta ja jatkoi hot dogien myyntiä ajoradalla. Poliisi meni paikalle ja oli aikeissa poistaa miehen paikalta. Poliisi käskytti Stollia pudottamaan kädessään olleen hodarin. Myyjä heitti poliisia kädessään olleella nakkisämpylällä.

Hot dog osui poliisiin, joka ei loukkaantunut. Stoll pidätettiin lainvalvontaviranomaisen pahoinpitelystä. Hän vapautui myöhemmin putkasta odottamaan tuomiotaan vapaalle jalalle maksettuaan 2.650 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.