Anais Zanottin asun alaosa kuin käädyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 30-vuotias neitokainen esiintyi viime vuonna kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, mutta viime aikoina hän on viettänyt hieman hiljaiseloa.

Nyt Anais nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa asussa, jonka alaosa muistuttaa enemmän käätyjen kankaista osaa kuin tavallista biksujen alaosaa. Tällä kertaa kyse ei taida kuitenkaan olla ansiomerkeistä tai arvoista, vaan ihan vaan näyttävästä ranta-asusta.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.