Antti Tuisku yllätti uudella tyylillään Ruisrockissa – kuin suoraan Top Gunista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuisku esiintyi viikonloppuna Ruisrockin lavalla, mutta laulajan festarikokemus ei rajoittunut suinkaan omaan esiintymiseen. Tuisku osallistui tapahtumaan myös yleisön edustajan roolissa.

Antti Tuiskun liikkeet Ruisrockissa saattoivat jäädä huomaamatta jopa vannoutuneimmilta faneilta. Tähti oli nimittäin pukeutunut kesän hittielokuvan, Top Gun: Maverickin ja sitä edeltäneen kasariklassikon hävittäjä-ässien tyyliin. Tuiskulla oli päällään vihreä haalari, sininen lentäjän hattu, tekoviikset ja pilottilasit.

Tuisku esitteli festarityyliään Instagramissa jakamassaan kuvassa, jossa hän myös kiitteli Ruisrockia. Poptähti esiintyi itse festivaaleilla lauantaina 9. heinäkuuta. Hänet kiinnitettiin oman esiintymisensä viime hetkellä peruneen brittiläisen Liam Gallagherin tilalle.