Heidi Montag on raskaana – lasta on yritetty pitkään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heidi Pratt tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta Heidi Montagina. Nykyään musiikkiuraa tavoitteleva nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti neljävuotiaalle pojalleen Gunnerille. Nyt hän on saamassa perheenlisäystä miehensä Spencer Prattin kanssa.

Heidi ja Spencer Pratt ovat pitkään avoimesti kertoneet yrittävänsä toista lasta. Nyt haave näyttää toteutuneen ja vauvan on tarkoitus syntyä joulukuussa. Perhe on julkaissut iloisia ja onnellisia raskauskuvia nettiin.

Raskaudesta on huhuttu jo pitkään. Viime vuonna fanit huomasivat Heidin olemuksen pyöristyneen ja spekuloivat, onko vauvahaave toteutunut. Heidi Pratt kiisti tällöin raskaushuhut. ”En ole vielä raskaana. Olen vain hieman ylipainoinen”.