Lisa Rinna heruttelee 59-vuotiaana kuin parikymppinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna tuli alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta, jossa hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Nyt Rinna on juhlistanut 59-vuotispäiväänsä tavoilleen ominaiseen tapaan. Hän nimittäin poseeraa herutustyyliin valkoisissa biksuissa. Kuva osoittaa jälleen kerran, että Lisa on säilynyt poikkeuksellisen hyvin ja hänen vartalonsa muistuttaa lähinnä parikymppisen vastaavaa.

59-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965. Äskettäin Rinna poseerasi rinnat paljaana Room 23 -kirjassa, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.