Lottovoittaja ei ole lunastanut voittoaan – pelattu viime vuonna Kirkkonummella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Veikkaukselta kerrotaan, että viime elokuussa Kirkkonummen K-Market Veikkolassa pelatun kupongin 6+1-tuloksesta saatua voittoa ei ole lunastettu vieläkään. Voittopotti on 25.000 euroa. Voiton lunastusaika päättyy pian.

K-Marketissa asioinut pelaaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten voitto pitää lunastaa voittotositetta vastaan Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen omasta pelisalista. Voiton viimeinen lunastuspäivä on 14.8.2022. Mikäli voittoa ei lunasteta vuoden kuluessa, voittosumma siirtyy jakamattomiin varoihin.Sieltä se palautuu tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontojen muodossa.

– Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa voittajasta. Nyt kaikkien K-Market Veikkolassa pelanneiden kannattaakin tarkistaa viime kesän jäljiltä, että olisiko kesähousujen taskuun, auton hanskalokeroon tai vaikkapa kesämökin vieraskirjan väliin jäänyt yli 25 000 euron arvoinen voittotosite, kannustaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

– Voittaja voi olla paikkakuntalainen tai sitten ohikulkumatkalla pistäytynyt pelaaja. K-Market Veikkola sijaitsee lähellä Turunväylää, joten miksipä ei arvokas tosite olisi kulkeutunut kesälomamatkalla vaikka Turkuunkin asti. Toivottavasti voittotosite kuitenkin löytyisi jostain päin Suomea ja voittaja ehtisi ihan mukavan suuruisen voittonsa lunastamaan, Sundholm jatkaa.