Marika Fingerroos testasi uutta leluaan – povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen, mutta ainakin kova työ näyttää tuottavan upeita tuloksia.

Nyt Marika on saanut kameraansa uuden rengasvalon, jonka testauksen tuloksia hän on kuvannut ja jakanut tietenkin asianmukaisesti sosiaaliseen mediaan. Kuvassa huomion varasti kuitenkin tuttuun tapaan hänen povensa. Marika toteaa kuvansa yhteydessä osuvasti, että lapsi on terve kun se leikkii.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.