Yllättävä näky videolle – merileijonat häätivät ihmiset pois uimarannalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevalle uimarannalle kesäpäivää viettämään kokoontuneet ihmiset kokivat taannoin melkoisen yllätyksen. Paikalliset merileijonat kyllästyivät turisteihin ja tekivät sen erittäin selväksi rannalla olleille.

TikTok-käyttäjä Charlianne Yeynan jakamalla viraalivideolla nähdään, kuinka kaksi merileijonaa rynnistää ihmisiä kohti uimarannalla. Pelästyneet ihmiset väistivät nopeasti eläimiä, jotka lopulta hyppäsivät mereen. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Yeyna kertoi NBC San Diego -uutissivustolle tilanteen saaneen alkunsa rannalla olleen naisen yritettyä ottaa lähikuvaa nukkuvista merileijonista. Hänen mukaansa rannalla on useita kylttejä, joissa kehotetaan jättämään merileijonat ja hylkeet rauhaan. Yeyna kuitenkin kuvailee useimpien rannalla olijoiden kunnioittaneen eläimiä ja toivoo tapauksen toimivan opettavaisena esimerkkinä turisteille jatkossa.

@favortown These sea lions made my day yesterday #california ♬ Apple bitten jeans beach boys 1964 – done4dayz