Suomen Ed Sheeran -konserteista toinen peruttu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin faneille on tiedossa ikäviä uutisia. Tähden elokuulle suunnitelluista Suomen konserteista on jouduttu perumaan. Ed Sheeranin oli määrä esiintyä Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 21. elokuuta. Tapahtumaan lippuja myynyt Lippu.fi kuitenkin tiedottaa, ettei konsertti toteudu.

Peruuntumisen kerrotaan johtuvan yllättävistä ja pakottavista esteistä, mutta tarkempaa syytä ei toistaiseksi ole annettu. Lippu.fi:n mukaan Sheeranin toinen, lauantaille 20. elokuuta Olympiastadionilla järjestettävä konsertti on edelleen toteutumassa. Peruuntuneelle sunnuntain keikalle lipun ostaneille tarjotaan mahdollisuus hankkia lippu lauantain tapahtumaan.

Sheeranin piti alun perinkin esiintyä elokuussa Suomessa yhden konsertin voimin, mutta syyskuussa tähden uutisoitiin saaneen seuraavana päivänä lisäkonsertin valtavan kysynnän ansiosta. Tähti esiintyi Suomessa viimeksi Malmin lentokentällä 23. ja 24. heinäkuuta 2019.