Uskomaton tilanne Viron MM-rallissa – maanomistaja siirteli kiviä tielle

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virossa ajetaan tänä vuonna seitsemättä kertaa rallin MM-osakilpailu Rally Estonia. Autourheiluliitto FIA:n tapahtumassa rallimaailman huiput kilpailevat Viron sorateillä sunnuntaihin saakka.

Kaikki eivät ole MM-ralleista mielissään. Rallin järjestäjien tiedotteen mukaan paikallinen maanomistaja nähtiin siirtämässä kiviä kilpailun tien reunoille. Hänen uskotaan yrittäneen estää kilpailijoita kulkemasta autoillaan liikaa maidensa poikki.

Järjestäjät kertovat neuvotelleensa asioista maanomistajan kanssa. Tahot ovat järjestäjien mukaan sittemmin päässeet yhteisymmärrykseen, ja kivet on siirretty takaisin alkuperäisille paikoilleen.

Viron MM-ralli alkaa virallisesti torstaina 14. heinäkuuta yleisöerikoiskokeella. Suomalaisista mukana kilpailemassa ovat Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi, Teemu Suninen, Emil Lindholm, Jari Huttunen ja junioreiden JWRC-luokassa Lauri Joona, Sami Pajari sekä Roope Korhonen.