Halsey esitteli uutta tyyliään: ”Pelkkiä ysäriviboja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestyksekästä uraa etenkin Yhdysvalloissa tekevä poptähti Halsey on uudistanut tyyliään. Tähti on hakenut tällä kertaa inspiraatiota menneiden vuosikymmenten muodista.

Halsey esitteli uutta hius- ja meikkityyliään Instagramissa jakamassaan videossa. 27-vuotias poptähti on leikkauttanut itselleen takatukan, ja hän luottaa meikeissään 1990-luvun tyyliin. Takatukka eli niin kutsuttu mulletti on selkeästi Halseyn mieleen, sillä sellainen on nähty hänellä ennenkin.

– Takatukkani paluu ja pelkkiä ysäriviboja edustava punainen ja sininen meikkiyhdistelmä, Halsey kirjoitti kuvatekstissä.

Halsey on vaihtanut tyyliään useita kertoja vuosien aikana. Mullettityylistä kampausta, eli edestä lyhyitä ja takaa pitkiä hiuksia ovat viime vuosina kokeilleet myös muun muassa Miley Cyrus, Billie Eilish, Rihanna ja Demi Lovato.