Mies muokkasi itsestään avaruusolion: ”Ihmiset juoksevat karkuun”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolainen Anthony Loffredo on ottanut kehoonsa äärimmäisiä muokkauksia, joten hänen ulkonäkönsä herättää huomiota kaikkialla. Hänen ihonsa on lähes kauttaaltaan tatuointien peitossa ja kasvoissa on impantteja. Miehen korvat on poistettu sekä kieli halkaistu. Nenänpää on leikattu pois.

– Olen ihminen. Jotkut ihmiset ajattelevat, että olen vain hullu. Osa alkaa huutaa minut nähdessään ja toiset juoksevat karkuun. Ihmiset ovat todella tuomitsevaisia, Loffredo kertoo Club 113 -podcastissa.

Hänen tarkoituksenaan ei ole pelotella ihmisiä. Hän välttelee vastaantulijoita pimeällä ja tekee kaikkensa, jotta hänen seurassaan olevat ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi. Mies on kiinnostunut kehon muokkaamisesta ja tuntee sen omaksi. Hän toteuttaa tyyliään haluamallaan tavalla menemällä äärimmäisyyksiin.