Amber Heardin valitus hylättiin – tuomari eväsi pyynnön uudesta oikeudenkäynnistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard valitti tuomiosta hänen ja Johnny Deppin välisessä kunnianloukkausjutussa. Hän on siten yrittänyt kumota valamiehistön tekemää päätöstä, jossa Heard on määrätty maksamaan Deppille yli 10 miljoonaa dollaria korvauksia. Heardin tiimi väitti, että yksi valamiehistön jäsen oli lakisääteisesti jäävi.

– Petoksesta tai väärinkäytöksestä ei ole näyttöä, Virginian osavaltion tuomari Penney Azcarate sanoi ja hylkäsi valituksen The Guardianin mukaan.

Tuomaristo myönsi Deppille miljoonien dollarien vahingonkorvauksia sen jälkeen, kun tämä syytti Heardia hänen kunnianloukkauksestaan vuoden 2018 julkaisussa, jossa hän kuvaili itseään hyväksikäytön uhriksi.

Heardille myönnettiin myös kahden miljoonan dollarin vahingonkorvaus, koska valamiehistö myönsi, että Deppin asianajaja oli herjannut hänen kunniaansa. Heard teki selväksi, ettei hän ollut tyytyväinen oikeudenkäynnin tulokseen tuomion jälkeen julkaistussa lausunnossa, jossa hän kuvaili itseään pettyneeksi ja väitti, että hänen väitteidensä tueksi oli olemassa vuori todisteita.