Cardi B ja Offset antoivat nelivuotiaalle tyttärelleen lahjaksi 50 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset juhlivat Kulture-tyttärensä neljävuotissyntymäpäivää. He veivät tyttären Candytopia-karkkimuseoon ja antoivat hänelle lahjaksi 50.000 dollaria käteistä.

Offsetin Instagram Storyyn lähetetyllä videolla julkkisparin tytär Kulture nähtiin pyytävän isäänsä ostamaan hänen hattaraa. Hetkeä myöhemmin hänellä oli kädessään vino pino käteistä. Perhe julkaisi Instagram Tarinoissa videoita juhlista, kun he kulkivat Candytopia-näyttelyssä Kulturen ja pariskunnan 10 kuukauden ikäisen Wave-pojan kanssa.

Pariskunta on tunnettu leveästä elämäntyylistään. Räppäri-isä lahjoitti tyttärelleen vaaleanpunaisen Birkin-laukun tämän toisena syntymäpäivänä. Laukku on satojen tuhansien arvoinen. Pariskunta myös puki tyttärensä 2.400 dollarin arvoiseen Balenciaga-asuun Disneyland-matkalle maaliskuussa.