Jymy-yllätys! Jennifer Lopez ja Ben Affleck naimisiin – salahäät Vegasissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat vieneet parisuhteensa uudelle tasolle. Pari meni naimisiin lauantaina pienimuotoisten ja salassa pidettyjen häiden merkeissä Las Vegasissa. Lopez vahvisti naimisiin menemisen uutiskirjeessään.

– Lensimme viime yönä Vegasiin ja odottelimme avioliittolupaa neljän muun parin kanssa, jotka olivat tehneet saman saman retken maailman hääpääkaupunkiin. Ehdimme juuri ja juuri pieneen valkoiseen vihkikappeliin keskiyöksi. He pysyttelivät suopeasti auki hieman yliaikaa ja antoivat meidän poseerata kuvissa vaaleanpunaisessa Cadillacin avoautossa, jota itse kuningas oli kerran käyttänyt, Lopez kirjoitti uutiskirjeessä.

– Rakkaus on kaunista. Rakkaus on hyväntahtoista. Ja kävi ilmi, että rakkaus on kärsivällistä. Kärsivällistä jopa 20 vuoden ajan. Tämä on juuri sitä mitä halusimme, Lopez kuvaili.

Lopez ja Affleck tapasivat Gigli-elokuvan kuvauksissa vuonna 2002, ja vielä saman vuoden aikana he menivät kihloihin. Pari erosi vuonna 2004, kunnes he palasivat yllättäen jälleen yhteen vuonna 2021. Lopez ja Affleck paljastivat huhtikuun alussa menneensä jälleen kihloihin.