Hämmenvä video: Karhut ilmestyivät kotiin syömään donitseja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa karhut pysyttelevät pääosin luonnon rauhassa, mutta Yhdysvalloissa villieläimet ovat täkäläisiä serkkujaan rohkeampia. Erään kaliforialaisen naisen yllätykseksi hänen kotiinsa ilmestyi taannoin donitsinnälkäisiä kutsumattomia vieraita.

Alice Taylor oli kotonaan Monroviassa, kun hän kuuli outoja ääniä. Niiden aiheuttajaksi osoittautuivat karhuemo ja tämän pieni poikanen, jotka olivat tunkeutuneet sisälle irrotettuaan ikkunan hyttysverkon. Karhut suuntasivat keittiöön ruoan perässä.

Karhuemo ja poikanen söivät hyvällä ruokahalulla laatikollisen donitseja, jotka Taylor oli jättänyt pöydälle. Hän ei voinut muuta kuin seurata tilannetta sivusta ja kuvata yllättävän näyn viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. ABC 7 -uutissivuston mukaan karhut säikähtivät lopulta voimakasta ääntä ja häipyivät pois ikkunan kautta.