Punapäät ilmaiseksi elokuviin helleaallon ryvettämässä Iso-Britanniassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet elokuvateatterit on varustettu tehokkailla ilmanvaihtojärjestelmillä, minkä vuoksi moni pakenee niihin mielellään hellettä. Nyt helleaallon piinaamassa Iso-Britanniassa on jopa tarjottu ilmaisia elokuvalippuja punahiuksisille.

Showcase Cinemas tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn elokuvateattereihinsa hellevaroitusten aikana. Tarjous on voimassa kerran päivässä.Elokuvateatterin kampanja on nimeltään Sun Protecting Flicks, eli auringolta suojaavat leffat.

Monet punahiuksiset palavat helposti auringossa, sillä heillä on auringon ultraviolettisäteille kaikista herkin ihotyyppi 1. Mahdollisuus helteeltä suojaan vetäytymisestä tulee tarpeeseen monille Britannian saarilla asuville, sillä maailmassa on tilastollisesti eniten punahiuksisia ihmisiä Skotlannissa, Irlannissa ja Walesissa.