Jari Aarnion vankilapäiväkirja kansien väliin – kaikki alkoi sähköttömästä sellistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin huumepoliisin entinen johtaja Jari Aarnio sai yhteensä 13 vuoden tuomion törkeistä huumausaine- ja virkarikoksista, mutta ensikertalaisena hän istui tuomiostaan puolet. Hän vapautui alkuvuodesta jalkapannan kanssa koevapauteen. Varsinainen vapaus alkoi tänä kesänä.

Jari Aarnio on nyt kertonut kokemuksensa kirjan kansien väliin. Vuonna 2013 alkanut vapauden menetys käynnistyi sähköttömästä sellistä Porvoon poliisivankilassa. Pressimiehet Oy julkaisee syksyllä kirjan tältä ajalta.

Jari Aarnion vankilapäiväkirja -niminen teos perustuu muun muassa Aarnion päiväkirjamerkintöihin. Kirjassa esitetään Aarnion näkemys vankila-ajasta mitään salaamatta ja kaunistelematta. Kirjan kirjoittavat rikoslehti Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen ja freelance-toimittaja Mia Jussinniemi. Kirja julkaistaan Helsingin Kirjamessuilla 27. lokakuuta tänä vuonna.