Eveliina Uosukainen uimapuvussa: ”Ei tarvitse hävetä tai peitellä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille realitytelevision ystäville Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat pian päästyään kuvausmatkalta takaisin Suomeen. Sittemmin Dani suuntasi Selviytyjät-ohjelmaan ja Eveliina on saanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Parin elämää on seurattu myös realitysarjassa.

Espanjaan taannoin Danin kanssa muuttanut Eveliina on nyt nauttinut kesäpäivästä Suomessa. Porissa ikuistetuissa kuvissa näyttävä kaunotar poseeraa veneellä beigeen uimapukuun sonnustautuneena. Upeiden kuvien yhteydessä Eveliinalla on myös hieman vakavampaa asiaa seuraajilleen.

– Nuorempana häpesin mun reisiin tulleita raskausarpia. Kuvista aina blurrasin tai peitin ne, sillä tuntui ettei kellään muilla ikäisilläni ollut vastaavia. Vanhetessa kummasti niitä ei tuu enää edes miettineeksi, koska niitä on yheksällä kymmenestä naisista joko reisissa, rinnoissa, vatsassa, käsivarsissa, Eveliina kirjoitti.

– Kroppa muuttuu meidän elämän aikana paljon, eikä iho pysy aina menossa mukana ja se on täysin normaalia. Ei niitä arpia tarvi hävetä tai peitellä, päinvastoin oppia ylistämään niitä. Sillä ne kertoo sun elämän tarinaa. Joten oo ylpeä niistä! Ne ei tee susta yhtään huonompaa tai epätäydellisempää, vaan ihmisen. Nauti täysillä sun elämästä, ei niistä huolimatta, vaan niiden kanssa! Anna hymysi loistaa, Eveliina rohkaisee.