Tammerfest käynnistyi räväkästi – Sanni ja Tehosekoitin villitsivät yleisömeren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyi torstaina Tampereella. Tapahtuman pääareenana toimii perinteiseen tapaan aivan kaupungin ytimessä sijaitseva Ratinanniemen festivaalipuisto, jossa Tammerfestin käynnisti kaupungin oma poika Jonne Aaron.

Paahtavassa helteessä juhlitun avauspäivän kuumimmat tähdet olivat Tehosekoitin ja Sanni, joka kävi ennen omaa esiintymistään vierailemassa Olavi Uusivirran keikalla. Edellisen kerran Sanni ja Olavi nähtiin esiintymässä yhdessä vuonna 2018.

Sanni Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Sanni Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Sanni Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara

Illan viimeisenä esiintynyt Tehosekoitin sai yleisössä aikaan suoranaista hurmosta, kun yhtyeen hittiputki käynnistyi toden teolla. Maija Vilkkumaa yllätti yleisömeren omalaatuisella stage diving -tempauksellaan, jonka hän suoritti suurikokoisessa pallossa.

Tänään perjantaina illan päätähtiä ovat Behm, Lauri Tähkä ja Apulanta. Ratinanniemen päälavalle nousevat lisäksi myös Jannika B, Vesterinen Yhtyeineen ja The Rasmus. Klubien puolella tänään esiintyvät Ravintola Porossa Seksikäs suklaa, Ruby & Fellasissa Jerkka Frans Virtanen Duo, Paapan kapakassa Jo’Buddy & The Band ja Ilonassa Highlights.

Olavi Uusivirta Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Tehosekoitin Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Tehosekoitin Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Tehosekoitin Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara
Tehosekoitin Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara