Kova laki -sarjan tuotantoryhmän jäsen ammuttiin kuvauspaikalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus -sarjan kuvauspaikalla tapahtui tiistaina järkyttävä välikohtaus. New Yorkissa kuvattavan sarjan työryhmään kuulunut 31-vuotias työntekijä menehtyi jouduttuaan ammutuksi.

Johnny Pizarron työnkuvaan kuului pysäköintirajoituksista huolehtiminen kuvauspaikalla ja sen yhteydessä. Pizarro oli istumassa autossa Brooklynin North Henry Streetissä aamuyön tunteina, kun tuntematon henkilö avasi ajoneuvon oven ja ampui häntä. Sairaalaan toimitettu Pizarro menehtyi kaulaan ja päähän saamiinsa vammoihin.

Pizarron ampuja on edelleen vapaalla jalalla. CNN-uutissivuston mukaan viranomaiset etsivät parhaillaan tekijää ja yrittävät selvittää teon motiiveja. NBC ja Universal Television -tuotantoyhtiöt kertoivat tiedotteessa olevansa surun murtamia ja järkyttyneitä tapauksesta.

Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus on yksi alkuperäisen Kovan lain lukuisista spinoff-sarjoista. Siinä seurataan Christopher Melonin Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjassa näyttelemän Elliot Stablerin työskentelyä poliisin järjestäytyneen rikollisuuden vastaisessa yksikössä.