Charly Jordan rantavedessä – näky saa miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nyt myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Charly on suunnannut nautiskelemaan rantatunnelmista rantaveteen, jossa hän poseerasi kameran edessä valkoisissa biksuissa. Kuvasarja sai sosiaalisen median seuraajilla saman tien suuren suosion.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.