Ozzy Osborne palasi julkisuuteen leikkauksensa jälkeen: ”Hitaasti mutta varmasti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbourne on toipunut viime viikkoina leikkauksesta, jonka kuvailtiin määrittelevän hänen loppuelämänsä. Nyt 73-vuotias muusikko on näyttäytynyt ensi kertaa julkisuudessa leikkauksen jälkeen.

Ozzy Osbourne osallistui perjantaina sarjakuville ja niiden oheismedialle pyhitettyyn San Diegon Comic-Con -tapahtumaan. Osbourne esiintyi yleisölle yhdessä sarjakuvataiteilija Todd McFarlanen kanssa. McFarlane ohjasi muusikon taannoisen Patient Number 9 -kappaleen musiikkivideon ja loi tulevan albumin yhteydessä julkaistavan sarjakuva-albumin.

– Aivan mahtavaa. Pidän ihmisten näkemisestä. Sen puute on ollut haastavinta viimeisissä kolmessa vuodessa yrittäessäni toipua leikkauksista. Mutta kyllä tämä tästä. Hitaasti mutta varmasti, tiedäthän?, Osbourne kuvaili tuntemuksiaan Entertainmen Tonight -lehdelle.

Osbournelle kesäkuussa suoritetussa haastavassa leikkauksessa hänen niskassaan jo valmiiksi olleet ruuvit poistettin ja asennettiin uudelleen. Tähti on ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa terveytensä vuoksi, sillä esimerkiksi vuonna 2020 hänellä diagnosoitiin Parkinsonin tauti.