Victoria Beckham lauloi Spice Girlsin hittiä karaokessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham nousi aikoinaan kuuluisuuteen Spice Girls -yhtyeen jäsenenä. Nyt tähti on palannut huippusuositun tyttöbändin tunnelmiin karaoken parissa.

Victoria Beckham intoutui laulamaan karaokessa Spice Girlsin vuodelta 1997 peräisin olevaa Stop-hittiä. Tähti nähtiin myös tanssimassa esityksen aikana kappaleen musiikkivideolta tutuin liikkein. Karaoke-esityksen ikuisti videolle tähden aviomies David Beckham, joka jakoi sen myöhemmin Instagramissa.

– Karaoke-ilta yhden ja ainoan Posh Spicen kanssa, David kirjoitti Victorian Spice Girls -lempinimeen viitaten.

Victoria Beckham kohahdutti jättäytymällä pois Spice Girlsin paluukiertueesta vuonna 2019. Hänet kuitenkin nähtiin jälleen yhtyeen riveissä viime vuonna järjestyssä Pride-erikoisesiintymisessä. Tuore karaokeveto on saanut Spice Girls -fanit toivomaan sosiaalisessa mediassa yhtyeen järjestävän uuden paluukiertueen täydellä kokoonpanolla.