Älypuhelimella voi vuokrata työkaluja, pelikonsoleita ja jopa mölkkyjä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä lähes vuoden toiminut, Suomessa uudenlainen tavaroiden vuokrauspalvelu on laajentanut Tampereelle ja Espooseen. Lainappi-palvelun ansiosta asiakkaat voivat vuokrata lokerikosta käyttöönsä erilaisia esineitä.

Lainappi-lokeroista voi vuokrata esimerkiksi työkaluja, ikkunanpesurin, pelikonsoleita tai vaikkapa mölkyn. Käyttäjät voivat myös antaa itse vuokralle esineitä. Vuokrauspalvelua käytetään Lainapin älypuhelinsovelluksen avulla.

Ensimmäinen Lainappi-lokerikko avattiin kokeilumielessä Helsingin Hakaniemen metroaseman lippuhalliin syyskuussa 2021. Toiminta laajenee tänä kesänä Espooseen ja Tampereelle. Espoon lokerikko sijaitsee Iso Omena -kauppakeskuksessa, Tampereen lokerit Kalevan Prismassa ja Koskikeskuksessa.