Matti Vanhanen sairaalaan sydänoireiden vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eduskunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen joutui maanantaina sairaalaan. Poliitikon mukaan päivystykseen joutumisen syynä olivat sydänoireet. Hän kertoi tapahtuneesta Facebook-sivullaan.

– Kun on kysytty, miksi olin eilen Hyvinkään sairaalan päivystyspuolella, niin vastaus on flimmeri (rytmihäiriö) sydämessä. Klaukkalan terveysasema ja Hyvinkään sairaala hoitivat hyvin ja nukutuksen jälkeen sydän saatettiin sähköllä vakaaseen rytmiin, Vanhanen kirjoitti.

Suomen pääministerinä vuosina 2003-2010 toiminut keskustapoliitikko pääsi kotiin sairaalasta vielä samana iltana. Hän kertoi sittemmin STT:lle olevansa jälleen kunnossa. Vanhasen mukaan hänen toimintakykynsä on kohdillaan, eikä tapahtuneesta koidu työasioiden peruuntumisia.