Hurja tilanne videolle: Valas rysähti veneen päälle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valaat ovat majesteettisia eläimiä jotka ovat harvemmin uhaksi ihmisille. Toisinaan valtavan kokoiset eläimet voivat kuitenkin aiheuttaa vaaratilanteita liian lähelle päätyville veneilijöille.

Yhdysvaltojen Massachusettsissa todistettiin sunnuntaina 24. heinäkuuta hurjaa tilannetta. Ryhävalas nousi pintaan Plymouthin White Horse Beachin tuntumassa ja rysähti veneen päälle. Vene päätyi hetkeksi osittain veden alle.

Tapauksesta ei NBC Boston -uutissivuston mukaan koitunut henkilövahinkoja. Vene kärsi lievistä vahingoista, mutta se pystyttiin ohjaamaan turvallisesti satamaan tapahtuneen jäljiltä. Havinaislaatuiseksi kuvaillusta välikohtauksesta kuvattu video levisi myöhemmin viraalina sosiaalisessa mediassa.