Särkänniemeen voi ostaa lippuja automaatista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huvipuistojen lipunmyyntipisteisiin voi varsinkin lämpiminä kesäpäivinä joutua jonottamaan jonkun tovin. Tampereella sijaitsevaan Särkänniemeen on saapunut uudistus, jonka luvataan vähentävän jonotusaikaa. Lippuja voi nyt ostaa automaateista.

Viisi neonkeltaista lippuautomaattia sijaitsee Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalla. Niistä voi ostaa tai lunastaa rannekkeita ja ostaa sisäänpääsylippuja, pysäköintilippuja sekä kertalippuja laitteisiin ja kohteisiin. Automaatit ovat avoinna Särkänniemen aukioloaikoina. Esimerkiksi maanantaina automaateille jonotettiin pidempään kuin perinteiseen lipunmyyntiin.

Lippuautomaattien kehittämisestä vastasi maksuautomaatteihin erikoistunut espoolainen Infodata Processing Oy. Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo tiedotteessa viiden nyt avatun automaatin olevan vasta alkusoittoa. Tulevaisuudessa lippuautomaatteja on tarkoitus avata enemmän sekä Särkänniemeen että sen ulkopuolelle, esimerkiksi Tampereen keskustaan.