Blockfest on nyt loppuunmyyty – jälleen kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest on jälleen ennakkoon loppuunmyyty. Tapahtuma tiedotti tilanteesta tänään torstaina, eli lähes kuukautta ennen tapahtumaa. Suosikkifestivaali järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa 19.-20. elokuuta.

Tänä kesänä Blockfestin ohjelmisto koostuu yhdestätoista kansainvälisestä ja yli kolmestakymmenestä kotimaisesta nimestä. Yhdysvaltalaisten pääartistien, kuten 50 Centin ja Lil Uzi Vertin lisäksi Tampereella nähdään mm. Jack Harlow, SAINt JHN, bbno$, Central Cee, JVG ja Gettomasa.

Blockfest järjestetään ensimmäistä kertaa vain täysi-ikäisille. Muutos näkyy tapahtuma-alueen niin toimivuudessa kuin viihtyvyydessä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, jolloin myös liikkuminen keikalta toiselle on mielekkäämpää.

Lisäksi tapahtumaan on lisätty Ratinan pääportin sekä Laukantorin sisäänkäynnin lisäksi kolmas sisäänkäynti Exclusive ja Flex lipputyypin ostaneille. Uusi sisäänkäynti sijaitsee Tampereen valtatien puolella. Lue lisää festivaalista ja esiintyjistä osoitteessa www.blockfest.fi.