Salossa varastettiin tuhansien eurojen arvosta tyhjiä tölkkejä ja pulloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salossa ihmeteltiin viikonlopun jäljiltä jokseenkin epätavallista rikosta. Pormestarinkadulta varastettiin suuri määrä tyhjiä pantillisia tölkkejä ja pulloja. Ne oli säilötty lukolliseen konttiin LP Viestin järjestämän Salo Volley -lentopalloturnauksen jäljiltä odottamaan palautusta.

Jopa tuhansien eurojen arvoinen tölkki- ja pullolasti katosi varkaiden mukaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 25. heinäkuuta. Poliisi sai sittemmin yleisövihjeitä huomattavan suurista pullonpalautuksista. Vihjeiden perusteella poliisi pääsi tekijöiden jäljille, ja suoritti keskiviikkona kotietsinnän rikospaikan lähettyvillä.

Kotietsinnän yhteydessä viranomaiset takavarikoivat tuhansia pantillisia pulloja ja tölkkejä. Varastetut juoma-astiat ovat pääosin löytyneet, mutta tapauksesta pyydetään edelleen silminnäkijöiden havaintoja. Lounais-Suomen poliisi jatkaa asiantutkintaa varkautena.