Kylie Jennerin vessaselfie someen – rintavako ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner on viime aikoina herättänyt kritiikkiä lavealla elämäntyylillää. Tähden paljastettiin tehneen taannoin yksityiskoneella matkan, joka olisi taittunut melko nopeasti maata pitkin kulkien. Kyseessä oli 17 minuutin lento Kalifornian Camarillosta Van Nuysiin. Autolla matka olisi taittunut noin 45 minuutissa.

Nyt Kylie on esitellyt ikuistamaansa vessaselfietä, jossa hän poseerasi peilin edessä mustassa tyylikkäässä asussa. Tuttuun tapaan se oli kuitenkin etumuksesta melko antava ja mustan asun keskellä kaula-aukko ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta. Katso kuva tästä.

Moni kritisoi sosiaalisessa mediassa Jennerin tapaa matkustaa sen ympäristöä kuormittavan vaikutuksen vuoksi. Tähti on suorittanut lyhyitä matkoja yksityiskoneellaan ennenkin. Tähtien koneita seuraavan Twitter-tili Celebrity Jetsin mukaan Jenner esimerkiksi tekoi taannoin Kalifornian sisällä 12 minuutin lentomatkan.