TV-lähetykset katoavat hetkellisesti useilla paikkakunnilla – tästä se johtuu

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiot pimenevät Tampereella ja lähipaikkakunnilla elokuun ensimmäisellä viikolla. Televisiolähetysten pimeneminen on tosin vain väliaikaista ja johtuu Digitan huoltotöistä.

Digita tekee huoltotöitä Tampereen radio- ja tv-asemalla torstaina 4. elokuuta 2022 kello 9-15 välisenä aikana. Työturvallisuuden takaamiseksi asemalta välitettäviin tv-lähetyksiin aiheutuu tuona aikana katkoksia. Televisiokuvan reunoille voi myös aiheutua häiriöitä, sillä palveluita lähetetään alennetulla teholla.

Tampereen lisäksi katkoksia aiheutuu Hämeenkyrössä, Ikaalisessa, Juupajoella, Jämsässä, Kuhmoisessa, Kihniöllä, Mänttällä, Nokialla, Orivedellä, Parkanossa, Ruovedellä, Vammalassa ja Virroilla. Digita on pahoitellut katkoksista aiheutuvaa haittaa ja kertonut pyrkivänsä pitämään ne mahdollisimman lyhyinä.