Britney Spearsin nakuparaati jatkuu – makoilee nyt sängyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten poptähti Britney Spears on tekemässä odotetun paluun musiikin pariin vuosikausien tauon jälkeen. Hän on levyttänyt uutta musiikkia brittiläisen poplegenda Elton Johnin kanssa. Kyseessä on uusi versio vuonna 1972 julkaistusta Tiny Dancer -singlestä.

Nyt Britneyn nakukuvien paraati on jatkunut otoksilla, joissa hän makoilee sängyllä alastomana ja toisessa kuvassa alushousut jalassaan. Ensimmäinen kuva on niin paljastava, että siinä vaadittiin hieman sensuuria, ettei somepalvelu olisi poistanut kuvaa saman tien näkyvistä.

Andrew Wattin tuottama kappale julkaistaan näillä näkymin syyskuussa Universal Musicin toimesta. Britneyn ja Eltonin edustajat eivät ole vielä virallisesti vahvistaneet asiaa. Britney Spearsin paluu musiikin pariin oli vielä yli vuosi sitten epävarmaa. Tähden vapauduttua 13 vuotta kestäneestä isänsä holhouksesta hänen kerrotaan kuitenkin jälleen innostuneen ajatuksesta ja uuden albumin tekemisestä.