Kauhuelokuvista tuttu Chucky-nukke terrorisoi naapurustoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Alabamassa sijaitsevan Pinsonin asukkaat kokivat taannoin melkoisen järkytyksen. Child’s Play -elokuvista tuttu riivattu Chucky-nukke näytti olevan vapaalla jalalla paikallisessa naapurustossa.

Pinsonissa asuva Kendra Walden ikuisti hurjan näyn viraalina sittemmin levinneiksi kuviksi. Niissä pienikokoinen raitapaitaan ja farkkuhaalareihin pukeutunut punatukkainen hahmo nähdään kuljeskelemassa asuinalueen kaduilla.

– Olin vähällä saada sydänkohtauksen, Walden kirjoitti Facebookissa.

Murhaajanuken sijaan kyseessä oli halloween-asuun etuajassa pukeutunut lapsi, alueella asuva viisivuotias Jackson. Huffpost-uutissivuston mukaan pojan äiti Britnee Reed kertoi lapsen tekevän mielellään käytännön piloja. Perhe on sittemmin saanut jopa viestejä, joissa Chuckyksi pukeutunutta poikaa toivottiin esiintymään syntymäpäiväjuhliin.