Poliisi pyytää havaintoja Kangasniemen tulipaloista – kaksi rakennusta tuhoutui lyhyen ajan sisällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi pyytää havaintoja kahdesta tulipalosta Kangasniemellä. Kaksi rakennusta on tuhoutunut tulipaloissa heinäkuun aikana. Poliisi pyytää nyt havaintoja tai tietoja tulipaloihin liittyen.

Taukotupana toiminut saunamökki tuhoutui tulipalossa 2. heinäkuuta. Taukotupa sijaitsi osoitteessa Pieksämäentie 360. Palon epäillään syttyneen kello 00:00-05:30 välisenä aikana. Sen sijaan 7. heinäkuuta tulipalossa tuhoutunut huoltorakennus sijaitsi osoitteessa Hiihtäjäntie 12. Palon epäillään syttyneen kello 01:00-04:00 välisenä aikana.

Tulipaloissa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta poliisi tutkii palojen syttymissyitä. Poliisi pyytää ilmoittamaan tulipaloihin liittyviä vihjeistä ja havainnoista vihjepuhelimeen 029 5415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.