Vaaratilanne poikabändin konsertissa – jättimäinen LED-näyttö putosi lavalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suositun popyhtyeen konsertissa todistettiin torstai-iltana vaarallista tilannetta Hong Kongissa. Yksi Coliseum-konserttihallin lavan yläpuolella olleista LED-näytöistä putosi lavalle kesken Mirror-yhtyeen esiintymisen. Näyttö osui alapuolella olleisiin taustatanssijoihin.

Kaksi taustatanssijaa loukkaantui, ja heidät kiidätettiin sairaalaan. Onnettomuus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. Video voi sisältää materiaalia, joka ei sovellu herkimmille katsojille.

Yksi tanssijoista sai onnettomuudessa päähän kohdistuneen vamman, mutta hänen tilansa on Variety-lehden mukaan vakaa. Toisen, niskavammasta kärsineen tanssijan tilan kerrotaan olevan vakava.

Tapahtuma keskeytettiin välittömisti onnettomuuden jälkeen ja yleisöä pyydettiin poistumaan paikalta. Konsertin järjestäjiä on sittemmin kritisoitu nopeista aikatauluista, joiden vuoksi esiintyjien turvallisuutta ei kyetty turvaamaan. Hong Kongin hallitus on sittemmin laittanut kaikki Coliseumille suunnitellut esiintymiset toistaiseksi jäihin.