Valkoinen toppi kesän luottovaate – sopii kaikkien alaosien kaveriksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoinen toppi oli 90-luvulla erityisen suosittu lähinnä siksi, että Jennifer Anistonin Frendit-sarjan hahmo Rachel pukeutui sellaiseen suhteellisen usein. Valkoista toppia voi kuitenkin käyttää myös vuonna 2022, ja etenkin kesäaikaan. Se sopii täydellisesti lähes kaikkien vaatekappaleiden kaveriksi.

Yhdistä toppi farkkuihin, joiden värillä ei ole väliä. Se sopii myös hameen kaveriksi, olipa kyseessä lyhyt tai pitkä malli. Hameessa voi olla kuvioita tai sekin voi olla farkkua. Valkoinen toppi sopii myös legginssien kanssa pidettäväksi. Trendikäs toppi on huoleton ja ajaton, mutta klassisen tyylikäs valinta.

Entäpä leveälahkeiset kangashousut? Täydellinen pari valkoisen topin kanssa pidettäväksi etenkin, kun lookia koristaa kookkailla korvakoruilla. Valkoinen toppi voi olla ihoa myötäilevä tai paitapuseromainen kauluksineen. Sen olkaimet voivat olla narumaiset tai leveät. Kannattaa suosia nuden värisiä rintaliivejä valkoisen topin alla, koska valkoiset loistavat usein näkyvästi ohuemman kankaan läpi.

Keräsimme alle esimerkkejä tyylistä.