Kohukurvitar teki tyrmäävän paluun – Demi Rose yläosattomissa Kreikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Valtavasta seuraajamäärästään huolimatta Demi piti kesällä pitkän sometauon, joka on nyt päättynyt näyttävästi. Kohukurvitar nimittäin poseeraa tällä kertaa yläosattomissa ja upeita koruja yllään Kreikan Mykonosin saarella.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.