Alligaattori lymyili päiväkodin pihassa – asiantuntija pelasti tilanteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Alligaattorit voivat olla Yhdysvaltojen eteläosissa arkipäiväinen näky taajama-alueillakin. Georgian osavaltion Savannahissa sijaitsevassa päiväkodissa vietettiin taannoin jännityksen hetkiä valtavan matelijan ilmestyttyä paikalle.

Angel’s Childcarea johtava Sandra O’Neal kertoo erään vanhemman nähneen alligaattorin päiväkodin pihassa 27. heinäkuuta. Isokokoinen matelija lymyili tuolin alla aivan päiväkodin etuoven läheisyydessä. Lapset kutsuttiin nopeasti suojaan sisälle ja henkilökunta hälytti viranomaiset paikalle.

– Se kirjaimellisesti vain tuijotti meitä kuin sanoakseen ”En ole lähdössä minnekään”, O’Nealin tytär Katrina Bostick kuvaili.

Poliisi saapui paikalle matelijoihin erikoistuneen alligaattoripaimenen, ”Trapper Jack” Douglasin kanssa. Miehen avustuksella alligaattori saatiin pois päiväkodin pihalta. Matelija asuu UPI-uutissivuston mukaan parhaillaan Douglasin alligaattorifarmilla odottamassa siirtoa takaisin luontoon.